Our Quotes

Natura ne aseamana; educatia ne deosebeste.   Confucius

Informatii privind inscrierea la Gradinita P.P.,,Sf Sava" pentru anul scolar 2020 - 2021

Numărul de locuri aprobat pentru anul școlar 2020-2021, prin planul de școlarizare la Grădinița P.P. ,,Sf. Sava”Iași,  pe grupe de vârstă:

  • GRUPA MARE- 4 grupe – 99 locuri (reînscriși  92 preșcolari)  – 7 locuri rămase libere pentru etapa de înscrieri
  • GRUPA MIJLOCIE- 3 grupe – 76 locuri(reînscriși 69 preșcolari)    - 7 locuri rămase libere pentru etapa de înscrieri
  • GRUPA MICA- 3 grupe – 60 locuri– (reînscriși 5 preșcolari)    – 55 locuri rămase libere pentru etapa de înscrieri (ocuparea locurilor se va face în ordinea descrescătoare a vârstei copiilor)

 

ÎN CONTEXTUL PREVENIRII ȘI COMBATERII INFECTĂRII CU SARS-COV-2 ,VĂ RUGĂM SĂ AVEȚI ÎN VEDERERESPECTAREA TUTUROR MĂSURILOR DE PROTECȚIE:

  • Limitarea comunicării directe între membrii comisiei și părinți.

Vă sugerăm să utilizați mijloacele electronice, telefon/fax pentru transmiterea datelor solicitate prin cererea-tip pentru înscrieri. În acest sens, pe site-ul www.gradinitasfsava.ro veți găsimeniul special creat - http://inscrieri.gradinitasfsava.ro/ -, unde veți putea completa cererea-tip de solicitare și veți atașa documentele în vederea înscrierii copilului, începând cu data de 08.06.2020, ora 8.00 și până pe data de 26.06.2020, ora 9,00.  În data de 26 iunie 2019 este posibil ca aplicația SIIIR să fie blocată  de către M.E.C  pentru centralizarea cererilor din întreaga țară (din experiența anilor anteriori).

  • Validarea fișelor și completarea  dosarelor cu documentele necesarese va desfășura la momentul comunicării de către unitatea de învățământ, pe zile și pe intervale orare, în ordinea în care cererile au fost introduse în aplicație. Comunicarea va fi postată atât pe site-ul și pagina de facebook a grădiniței, cât și la avizierul grădiniței.
  • OBLIGATORIU utilizarea maștilor de protecție și respectarea distanței marcate în curtea unității.

Părintele/tutorele/reprezentantul legal va utiliza instrumentul de semnat/scris propriu la verificarea și semnarea corectitudinii datelor înregistrate și semnare pentru validare.

Radio News"Oamenii nu se nasc,
se formeaza."


D. Erasmus

© 2010 - Gradinita Sf. Sava Iasi - Toate drepturile rezervate

Concept Site: Director Profesor Iuliana Gorea